Supermumsig kyckling
Här har jag utgått ifrån receptet "Kyckling á la Anna", men ändrat om lite grann. Det blir riktigt mumsigt!
Ingredienser: 2 portioner
1 kycklingfilé + margarin
1 liten burk champinjoner, á 185 g (kan uteslutas, byt då ut vätskan mot 1 dl vatten)
½ gul lök eller 1 schalottenlök banan
1 tsk alpnaering grönsaksbuljong
2 dl creme fraiche (laktosfri)
2 tsk soja
1 tsk oregano
2 msk honung
Gör så här:
Skär kycklingfilén i små bitar och stek dem i lite margarin.
Dela champinjonerna i fjärdedelar och stek dem tillsammans med den hackade löken och kycklingen.
Häll på spadet från champinjonburken (eller byt ut mot 1 dl vatten) och rör i grönsaksbuljongen.
Blanda ner creme fraiche, soja, oregano och honung.
Koka upp.
Servera till klyftpotatis eller pasta och en god sallad :)
//Cilla
Ingredienser: 2 portioner
1 kycklingfilé + margarin
1 liten burk champinjoner, á 185 g (kan uteslutas, byt då ut vätskan mot 1 dl vatten)
½ gul lök eller 1 schalottenlök banan
1 tsk alpnaering grönsaksbuljong
2 dl creme fraiche (laktosfri)
2 tsk soja
1 tsk oregano
2 msk honung
Gör så här:
Skär kycklingfilén i små bitar och stek dem i lite margarin.
Dela champinjonerna i fjärdedelar och stek dem tillsammans med den hackade löken och kycklingen.
Häll på spadet från champinjonburken (eller byt ut mot 1 dl vatten) och rör i grönsaksbuljongen.
Blanda ner creme fraiche, soja, oregano och honung.
Koka upp.
Servera till klyftpotatis eller pasta och en god sallad :)
//Cilla
Kommentarer
Trackback